1. Megközelítés és látogatás

(kijutás, nyitvatartás, események és a nagy kérdés, a Miért?)

Nyíregyházától pár percre, Jakusbokorban található. Ide érkezéskor érdemes GPS-be beírni, hogy "Vizsla-tó"! GPS koordináták: 47.996107, 21.665595. Ha nem autóval érkeznél, akkor a Tokaji úti bicikliút segítségével tudod legkönnyebben megközelíteni a tavat, valamint a Nyíregyháza-Nyírtelek között közlekedő busszal (Mócsán tanya megállónál kell leszállni). vizslato.hu/#megkozelites

Nem, ez egy zárt magánterület. Csak a meghirdetett kutyás események idején látogatható, illetve előzetes időpont alapján bérelhető.
Események: www.facebook.com/Kutyausztato/events/
Érdeklődés, bejelentkezés: info@vizslato.hu e-mail címen vagy Messengeren: m.me/Kutyausztato

Bármikor, amikor igény van rá! Hétvégére és hétköznapokra is szoktunk kutyás eseményt szervezni, illetve a tó és a hozzá tartozó terület bérelhető is szinte bármikorra baráti társaságok, kutyaiskolák, egyesületek, stb.. számára.
Események: www.facebook.com/Kutyausztato/events/
Érdeklődés, bejelentkezés: info@vizslato.hu e-mail címen vagy Messengeren: m.me/Kutyausztato

Nem, a megadott időintervallumban (pl. 14-18 h között) bármikor lehet érkezni és távozni, akár többször is.

Alapvetően nem szükséges a bejelentkezés a rendezvényekre - kivéve amelyiknél ezt külön jelezzük! Ha azonban messziről jössz és biztos szeretnél lenni abban, hogy lesz helyed, érdemes jelezni felénk, és fenntartunk számotokra parkolóhelyet. Érdeklődés, bejelentkezés: info@vizslato.hu e-mail címen vagy Messengeren: m.me/Kutyausztato

A leginkább vonzó tényező, hogy itt nyugodtan pancsolhat, úszhat kedvenced. Szabolcs-Szatmár-Bereg, Borsod-Abaúj-Zemplén és Hajdú-Bihar megyében jelenleg nincs olyan terület, ahol biztonságban megteheti ezt. A kutyusoknak kb.1000 nm lekerített helyszín áll rendelkezésre szaladgálásra, mindig van kihelyezve friss ivóvíz, a hobby agility pályán pedig ügyességüket gyakorolhatják. Akár tüzijáték előtt, vagy más esemény kapcsán is "időzítetten" le lehet fárasztani őket úszással, futással és ugrálással, hogy jó mélyen aludjanak pár óráig! :) Képek a rendezvényekről kedvcsinálónak: Facebook képgaléria

2. A gazdik és a kutyák kérdései

(szolgáltatások, lehetőségek kétlábúak és négylábúak részére)

Főszezonban minden rendezvényen van mobil WC a rendezvényeken. Ami egész évben várja a gazdikat, az kézmosó, asztalok, padok, székek, napernyők, ingyen parkolási lehetőség, csend, nyugalom, jó levegő és baromi jó kutyás társaság! :)

Igen, minden eseményen tudsz beszerezni kutyusod számára vízen úszó játékot, kutyatörölközőt, illetve kutya mentőmellényt is. Alkalomadtán nagyobb kutyás kirakodóvásár is szokott lenni, ahol a felszerelések mellett kutyás ajándékokat is megtalálhattok.

Nem, a Vizsla-tó nem kijelölt fürdőhely, így csak kutyusok számára megengedett a fürdés.

Természetesen bármilyen kutyust szívesen látunk: kicsi, nagy, keverék, fajtatiszta, fiatal, idős... A lényeg, hogy meglegyen minden oltása, rendszeresen legyen féreghajtva és szocializálva legyen. Ezen felül még van néhány fontos tudnivaló, ám ezt minden rendezvény előtt kihirdetjük Házirend formájában!

Igen, biztonságos! A tó egyik oldalán kialakítottunk egy lankás részt, ami fokozatosan mélyül. A legkisebb részén így pl. egy tacskónak is csak a hasáig ér a víz. Lépésről lépésre mehet a kutyus az egyre mélyülő vízbe, amíg rá nem érez az úszás örömére. De ha nem szeretne úszni, akkor is szuperül fogja magát érezni a sekély részben pancsolva, főleg a nyári kánikulában. ( Van egyébként mentőkarikánk, amit végszükség esetén be tudunk dobni egy bajba jutott állatnak, de 2019 óta még egyszer sem merült fel ennek használata.)

Ha kutyusod nem szereti a többi négylábút, esetleg az emberekkel szemben bizalmatlan, akkor a rendezvényeinken nem tudtok részt venni. De privát időpontot bérelhettek nálunk, amikor csak Ti vagytok, illetve olyanok, akikkel biztosan kijön a kutya.

3. Az Árak és a bérlés módjai

(mi mennyi és hány méter?)

Az aktuális belépőjegy mindig a Facebook oldalunkon, az eseménynél van feltüntetve. 3 éves kor alatt emberek számára minden esetben díjmentes. Ha több rendezvényen is részt szeretnétek venni, akkor érdemes kedvezményes bérletet váltani. Fizetni a bejáratnál lehet készpénzzel, bankkártyával vagy akár telefonoddal is. Számla igényedet kérlek előre jelezd!

Akár már 5000 Ft-tól kibérelheted a tavat és környékét! A végleges ár több mindentől függ, nagy létszám és több óra esetén kedvezmény is jár. Minden esetben kérjetek ajánlatot e-mailen ( info@vizslato.hu ) vagy Messenger üzenetben ( m.me/Kutyausztato).

Mindig nálunk van a kártyaolvasó terminál, így kártyával, illetve Paypass képes okoseszközöddel is fizethetsz.